| Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? | |
|
+7Cash NoName Baxter Fanto Amme UzzY cereall 11 posters |
Author | Message |
---|
cereall
| Subject: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Fri Feb 04, 2011 10:19 pm | |
| am pus de 2 ori la rand ks la party full de ce persoanele respective nu au ban???vezi ce scrie aici pe forum??? puse de tine???
2.5 In cazul in care un jucator sau party incomplet refuza sa plece, face ks, stationeaza sau face pk pe un spot ocupat de un party full, jucatorul sau intreg party-ul incomplet va primi ban.
adica nu am inteles eu joc corect...???iei de ce sa nu joace???ce ma iei tu pe mine cu ''erai tu langa mine pe spot prezent'' nu ma intereseza pe mine ca esti tu langa mine....eu te am chemat sa i muti pe aia nu sa imi spui tu ca nu vei sa le dai ban ca asa vrei tu....am avut dovada ca erau afk si erau 3 pe spot????ce mai vrei altceva??? 2 bomboane???Aici se scrie pe forum ceva si se face ce vrei tu sau nu inteleg ia explicate.....ca eu sunt cam tare de cap...daca eram eu afk sau altcineva pe spot aveam de 5 ori ban pana akm..... '''respecta sa fi respectat'' iauzi frate nu da ban ca asa vrea el.... | |
|
| |
UzzY
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sat Feb 05, 2011 1:32 am | |
| - cereall wrote:
- am pus de 2 ori la rand ks la party full de ce persoanele respective nu au ban???vezi ce scrie aici pe forum??? puse de tine???
2.5 In cazul in care un jucator sau party incomplet refuza sa plece, face ks, stationeaza sau face pk pe un spot ocupat de un party full, jucatorul sau intreg party-ul incomplet va primi ban.
adica nu am inteles eu joc corect...???iei de ce sa nu joace???ce ma iei tu pe mine cu ''erai tu langa mine pe spot prezent'' nu ma intereseza pe mine ca esti tu langa mine....eu te am chemat sa i muti pe aia nu sa imi spui tu ca nu vei sa le dai ban ca asa vrei tu....am avut dovada ca erau afk si erau 3 pe spot????ce mai vrei altceva??? 2 bomboane???Aici se scrie pe forum ceva si se face ce vrei tu sau nu inteleg ia explicate.....ca eu sunt cam tare de cap...daca eram eu afk sau altcineva pe spot aveam de 5 ori ban pana akm..... '''respecta sa fi respectat'' iauzi frate nu da ban ca asa vrea el.... Aici gresesti, odata ce exista admin online e corect sa se evite banul in caz ca rezolva problema pe loc, daca te uiti atent la reguli sunt regulile 100% de pe dex si din cate imi aduc aminte ai jucat acolo deci stii destul de bine cum se facea acolo. Si e si logic cand e admin on sa se rezolve problemele fara a se lua masuri. | |
|
| |
Amme Moderator
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sat Feb 05, 2011 12:45 pm | |
| cereall vezi ca intreci masura ,ar fi bine sa renunti la atitudinea asta ,ti s-a explicat frumos de fiecare data si tu tot insisti...incearca te rog sa ai satisfactie jucandu-te ,nu dand ban ,sper sa fie ultima oara cand mai avem probleme de genul asta. | |
|
| |
Fanto Admin
Mesaje : 72 Data de inscriere : 2011-01-08 Varsta : 39 Localizare : Brasov
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sat Feb 05, 2011 2:27 pm | |
| In cazul in care un jucator refuza sa plece, dar nu a refuzat nimeni. Tinand cont de cate conturi ai si cate caractere, de tipurile de printuri care le trimiti si mesajele din casuta de mail 60% ale tale, te apropii sa incalci regula : " 9.2 Reclamatiile facute cu rea intentie, dorind a induce GM/Adminul in eroare se pedepseste cu 7 zile de ban. " | |
|
| |
Baxter
Mesaje : 14 Data de inscriere : 2011-01-19 Varsta : 46 Localizare : Timisoara
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sat Feb 05, 2011 11:37 pm | |
| Va contraziceti in reguli... Si la faza cu Redutz a fost la fel , a fost admin online a rezolvat totul si s`a sfarsit cu ban la Redutz...de ce oare?
| |
|
| |
Fanto Admin
Mesaje : 72 Data de inscriere : 2011-01-08 Varsta : 39 Localizare : Brasov
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sat Feb 05, 2011 11:44 pm | |
| Uzzy nu are admin, iar cereal ar trebui sa mai citeasca o data regula inainte sa ii dea copy paste. | |
|
| |
NoName
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sat Feb 05, 2011 11:56 pm | |
| - Baxter wrote:
- Va contraziceti in reguli...
Si la faza cu Redutz a fost la fel , a fost admin online a rezolvat totul si s`a sfarsit cu ban la Redutz...de ce oare?
Ca era admin Horus?...SI RICHI fratele lui horus era la disputa respectiva:))) ma ar trebui ca nimeni din familia adminilor sa nu aiba char in joc Cash, GiaaS, Richi afara cu ei:)))) si nici alti frati, surori ,cumnate, soacre ,socri si alte rubedenii sa nu aibe char in game:)))) | |
|
| |
Cash
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sun Feb 06, 2011 11:25 am | |
| - NoName wrote:
- Baxter wrote:
- Va contraziceti in reguli...
Si la faza cu Redutz a fost la fel , a fost admin online a rezolvat totul si s`a sfarsit cu ban la Redutz...de ce oare?
Ca era admin Horus?...SI RICHI fratele lui horus era la disputa respectiva:)))
ma ar trebui ca nimeni din familia adminilor sa nu aiba char in joc
Cash, GiaaS, Richi afara cu ei:)))) si nici alti frati, surori ,cumnate, soacre ,socri si alte rubedenii sa nu aibe char in game:)))) Atata poti atata faci bei botosene )) | |
|
| |
FrateleLUMelutz
Mesaje : 11 Data de inscriere : 2011-01-28 Varsta : 34 Localizare : Bucharest
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sun Feb 06, 2011 2:34 pm | |
| Cash e frate cu brigada nu cu adminii . | |
|
| |
Devilutz
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sun Feb 06, 2011 2:37 pm | |
| Cash e pe sistem cu lupii ma !! | |
|
| |
FrateleLUMelutz
Mesaje : 11 Data de inscriere : 2011-01-28 Varsta : 34 Localizare : Bucharest
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sun Feb 06, 2011 2:44 pm | |
| Am uitat sa zic ca UzzY e nemuritor .
Last edited by FrateleLUMelutz on Sun Feb 06, 2011 2:55 pm; edited 2 times in total | |
|
| |
Devilutz
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Sun Feb 06, 2011 2:50 pm | |
| Si GeeGee are N@SU MARE | |
|
| |
Horus Moderator
Mesaje : 23 Data de inscriere : 2011-01-22 Varsta : 35 Localizare : Miami, Florida
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Mon Feb 07, 2011 6:10 am | |
| bine ma riyana daca vrei, o sa fac ceva sa fiu neam si cu tine sa iti fac niste "favoruri" asa iti place?
pff..
Unii dintre voi parca sunteti de pe alta lume....voi credeti ca eu fac favoruri pentru ca richu e fratemeu....poi ma oameni buni, vb cu el 1-2 de ori pe saptamana...si credeti-ma ca atunci tocmai despre MU nu vorbim, eu is admin aici, ca m-a rugat fanto, si pentru ca imi place, mai ocup timpu liber, ce bucurie mi-ar face mie sa va prostesc, cand pe marea majoritate va cunosc personal, iar cu ceilalti vb de ani buni...acum serios...puteti crede ce vreti voi.
Si baxter...de cand si pana cand imi da redutz mail ca vrea sa ii baneze..dupa aia imi trimite si richu printuri, care sunt corecte si redutz trebuia sa ia ban, si dupa ce sta si face ks pe ei vreo 1 ora si ceva, imi da el mail "am renuntat la spot, s-a rezolvat" , in conditiile astea mi s-a parut normal sa intreb si celalalt party...daca ei is deacord cu "s-a rezolvatu" asta, ca pan la urma ei au fost cei dezavantajati, si uite ca nu erau deacord, ceea ce mi se pare normal... | |
|
| |
Bunnu
Mesaje : 21 Data de inscriere : 2011-01-17 Localizare : LaPC
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? Mon Feb 07, 2011 9:14 pm | |
| ahaha=)))) ce a gasit
in grand rr lu bysky=))) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? | |
| |
|
| |
| Frate tu faci misto??? iti place sa iti bati joc??? | |
|